Hevostuotteet

Lumitassun hevostuotteet on siirtynyt Rimacon Oy:n verkkokauppaan myyntiin.

Halusimme selkeyttää toimintoja ja jatkossa Lumitassu keskittyy koiratuotteiden myyntiin ja Rimacon keskittyy hevostuotteisiin.

Ostaminen on yhtä helppoa ja turvallista kuin ennenkin, joten siirry hevostuotteiden verkkokauppaan tästä.

Osasto:

Kuvaus

Rimacon Oy

Rimacon Oy (1972410-5) on keskittynyt hevostarvikkeiden verkkokauppaan. Toimitamme tuotteita koko Suomen alueelle. Käytämme tunnettuja ja luotettavia tavarantoimittajia. Haluamme kehittää toimintaa ja valikoimaa yhdessä asiakkaiden kanssa. Rimaconilla on aputoiminimiä eri markkinaalueilla, kuten koiratuotteilla Lumitassu ja vegaani lisäravinteilla BeGreen Finland.

Lumitassu on keskittynyt koiratuotteiden ja koiranruuan myyntiin. Rimaconin valikoimassa aiemmin olleet koiraruokatuotteet on siirretty Lumitassun verkkokauppaan myyntiin (www.lumitassu.fi). Siellä on kattava koiranruoka ja muiden koiratuotteiden valikoima, jota kehitetään koko ajan lisää.

BeGreen Finland on keskittynyt urheilijoille ja muille liikunnasta kiinnostuneille tarkoitettujen lisäravinteiden maahantuontiin ja myyntiin. Kaikki tuotteet ovat 100% kasvipohjaisia ja osa tuotteista ovat saaneet luomu merkinnän. BeGreen Finlandin tuotteet löytyvät verkkokaupasta (www.begreenfinland.fi) ja niitä toimitetaan koko Suomen alueelle.

Yhdessä olemme siis enemmän!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hevostuotteet”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.