Villahousut – merinovillaa

Muhoksen Villan neuleet ovat Suomessa valmistettuja avainlipputuotteita.

Avainlipputuote

 

 

 

Valma- ja Valto-housut ovat joustavat ja miellyttävät 100% merinovillasta valmistetut villahousut.

  • Merinovillasta valmistetut tuotteet eivät kutita.
  • Housut ovat konepesun (villaohjelma) kestävät.
  • Väri: musta
  • Koot: Valma-housut 36-46 ja Valto-housut 48-58
  • Valto-housuissa sepalus.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Villatuote on pehmeä ja lämmin, se on hengittävä eikä hiosta. Villan parhaita ominaisuuksia ovat lämpimyys ja kosteudenimemiskyky. Kuohkea villaneulos sitoo itseensä ilmaa, joka toimii tuotteessa lämmöneristeenä. Villa sitoo itseensä runsaasti kosteutta tuntumatta märältä, joten se on erinomainen valinta esim. työvaatteeksi tai harrastusvaatteeksi. Villa on luonnostaan paloturvallinen, se syttyy vaikeasti eikä ylläpidä palamista. Villalla on huono hankauksenkesto ja sen vuoksi 100 % villasta valmistettuja sukkia ei suositella saapassukiksi.

HOITO-OHJEET

Villatuotetta ei tule pestä yli 40 ºC:ssa ja kovaa mekaanista muokkausta tulisi välttää. Pesuaineena pitäisi käyttää erityisiä villan pesuaineita. Pesua ei kuitenkaan aina tarvita vaan villatuote kannattaa viedä ulos tuulettumaan, jolloin tuotteesta poistuu epäpuhtauksia ja hajuja. Villatuote kannattaa pestä vain, kun siihen on tullut tahroja ja mielellään mahdollisimman pian likaantumisen jälkeen, sillä monilla tahroilla on taipumus kiinnittyä kuituun lujasti. Konepestävän tuotteen voi laittaa koneeseen villapesuohjelmaan. Käsin pestessä vettä tulee olla runsaasti ja veden lämpötilan pitäisi koko ajan pysyä samana vanumisen estämiseksi. Villatuotetta ei saa liottaa vaan se on puristeltava puhtaaksi mahdollisimman pian. Hankaamista ja voimakasta vääntöä pitää välttää. Yleensä villan voi lingota kevyesti tai puristella vettä pois froteepyyhkeen välissä. Näin esim. neule kuivuu nopeammin. Villatuotetta ei saa rumpukuivata eikä kuivata suorassa auringonvalossa. Pesun jälkeen villaneule kuositellaan ja kuivataan mielellään vaakatasossa venymisen estämiseksi. Villatuotteen viimeistely tulisi tehdä nurjalta puolelta kostean liinan avulla korkeintaan 150 ºC:ssa tai höyryraudalla.

Puhtaat villatuotteet tulisi säilyttää laskostettuna hyllylle kuivassa ja viileässä tilassa. Vaateripustimella säilytettäessä neulos venyy helposti, joten suositellaan mieluummin säilytystä tasolla. Jos on epäilys koista, voi käyttää esim. setripuusta valmistettuja koinkarkotteita.

Lisätiedot

Paino 0,8 kg (kilogramma)
Sukupuoli

Nainen, Mies

Koko

36, 38, 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Villahousut – merinovillaa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *