VIP-Pentu

VIP-pentu_effe

VIP — Very Important Puppy

Pentu ja sen terve kehittyminen on VIP-aiheinen asia ja kutsummekin nyt kasvattajat mukaan vaikuttamaan terveen pennun kehittymiseen optimoimalla rasvahappotasapainoa heti ensiaskeleista alkaen.

Tavoitteena tyytyväinen asiakas

Effe Balance yhdistää nyt Jälleenmyyjät sekä Kasvattajat VIP-Pentupaketin kautta ja avaa pennun omistajalle väylän hankkia tehokkaasti imeytyvän ja riittoisan Effektri Omega-3 osaksi päivittäistä ruokintaa. VIP-pentupaketin kautta pennun omistaja saa vuodeksi etuja  Effektri-rasvahappovalmisteista. Pentupaketista löytyy kirjekuori, joka sisältää kolme VIP-korttia, jotka oikeuttavat -20% alennukseen Effektri-öljyistä VIP-jälleenmyyjältä.

Pentukoiran on tärkeä saada välttämättömiä omega-6 ja omega-3-sarjan rasvahappoja oikeassa suhteessa päivittäin. Koiran elimistö ei pysty tuottamaan näitä elimistön toiminnan kannalta välttämättömiä rasvahappoja itse, vaan ne on saatava ruokinnasta. Ruokinnan mukana imeytyvien omega-rasvahappojen vääristynyt suhde ja sen yhteys lisääntyviin terveyshaasteisiin on ollut tutkijoiden ja eläinlääkäreiden kiinnostuksen kohteena jo pitkään. Ravintoaineiden puutteesta johtuvat teveysongelmat ovat nykyään yhtä todellisia eläimillä ja ihmisillä ja usein onkin perusteltua lisätä ruokintaan omega-rasvahappoja.

Lisätietoja Effektrin vaikutuksista voit lukea: Effektri Dog

Liity VIP-Kasvattajaksi

Effe Balance tekee kasvattajayhteistyötä VIP-Pentupaketin muodossa. Hyödynnä jäsenedut ja liity VIP-Kasvattajaksi täyttämällä tiedot lomakkeeseen, Effe Balancen sivuilla, lomakkeeseen pääset tästä  Lisätietoja voi kysyä sähköpostilla:  [email protected]

Effe Balancen kasvattajakerho on tarkoitettu Suomen Kennelliittoon kuuluville kasvattajille.