Platinum hyödyt

Täydellinen aineenvaihdunnalle 

Perinteisessä kuivaruoassa, jokainen yksittäinen nappula on päällystetty tärkkelyskerroksella. Se täytyy rikkoa mahassa ennenkuin ruoan sulaminen voi alkaa. Koska siinä menee aikaa, ruoka on mahassa pitempään – koiralla on “pömppömaha” ja silloin on jatkuva riski saada “torsio ventriculi” (mahalaukun kiertymä).

Kun ensimmäisen kerran annat koirallesi PLATINUM täysravintoa, huomaat sen heti: koirasi ei ole turvonnut syömisen jälkeen.

PLATINUM sisältää korkealaatuisia, helposti sulavia proteiineja tehtynä 70%:sta tuoreesta lihasta joita – ja tämä on tärkeää – ei ole rikottu kuumudessa valmistus prosessin aikana.

PLATINUM sisältää tasapainoisen hiilihydraatti ainesosan joka on helppo sulattaa ja vastaa kostumukseltaan luonnosta saatavaan.

Tämä on erona tavanomaisiin kuivaruokiin:

  • PLATINUM ei turpoa mahassa ja aiheuta turvotusta.
  • Ruoka on sulatettu nopeasti
  • Ravintoaineet imeytyvät nopeasti suolistossa.
  • Hiilihydraatit ja proteiinit on täydellisesti sulatettu aineenvaihdunnassa

Koiran maha heiluu kun se liikkuu ja voi tulla kiertymä – erityisesti silloin kun se on täynnä.

Koska PLATINUM täysravinnon sulavuus on optimaalista, mahaan kohdistuu vähemmän rasitusta ja se tyhjentyy nopeasti. Koirasi ei todennäköisesti tarvitse levätä läheskään niin pitkään ruokailun jälkeen.

Vertailussa tavanomaisiin kuivaruokiin, määrä jonka annat koirallesi voi olla huomattavasti pienempi koska PLATINUM sulaa niin helposti ja se takaa parhaan mahdollisen ravintoaineiden imeytymisen.