Effektri Equi 5000ml

249,00 

Effektri Equi oli heti ensimmäisen toimintavuoden jälkeen ehdolla vuoden hevostuotteeksi 2014. Erittäin riittoisa ja tehokas lisäravinne hevosille ja poneille.

Mihin Effektri Equi:lla on mahdollista vaikuttaa hevosissa?

  • Hidastaa/lopettaa infektion etenemisen esimerkiksi nivelrikkotapauksissa.
  • Nopeuttaa kuntoutumista, lisää joustavuutta niveliin, jänteisiin sekä lihaksiin.
  • Edesauttaa palautumista intensiivisen treenikauden aikana sekä fyysisen rasituksen jälkeen.
  • Parantaa kokonaisvaltaisesti puolustus- ja suorituskykyä.
  • Tukee paranemisprosessia loukkaantumisen jälkeen.
  • Myötävaikuttaa kiiltävään karvaan sekä tuuheaan harjaan ja häntään.
  • Helpottaa hormonaalisissa vaikeuksissa kamppailevaa tammaa.
  • Tulehdusperäisten sairauksien ehkäisyyn.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): ee-5000 Osasto:

Kuvaus

Annostelu ja riittoisuus (5000 ml)

Hevonen

Liikutus Annostus Riittoisuus
Normaali 25 ml 200 päivää
Alentunut vastustuskyky / jälkitila
tai rankka treeni
35 ml 140 päivää

Poni

Liikutus Annostus Riittoisuus
Normaali 15 ml 330 päivää
Alentunut vastustuskyky / jälkitila
tai rankka treeni
20 ml 250 päivää

Säilytys: Avaamattomana pimeässä ja huoneenlämmössä. Pimeässä ja viileässä avaamisen jälkeen.

 

Laatu ja GMP-sertifioitu Effektri

Valitsemalla GMP-laatusertifioidun Effektrin voit yhdellä tuotteella edistää eläimen hyvinvointia ja palauttaa rasvahappojen luonnollisen tasapainon ruokavalion kautta. Effe on helppo ja mukava annostella, se on riittoisaa ja sen kyky säilyä hapettumattomana on huomattavasti parempi kuin useimmilla vastaavilla omega-3-tuotteilla. Avomeren kaloista puristettava öljy on suodatettu epäpuhtauksista ja raskasmetalleista, ja se sopii täydellisesti eläinten ravinnoksi. Tuotteen kehityksessä on optimoitu omega-3 -6 -9 rasvahappojen keskinäisen suhde joka takaa parhaan mahdollisen imeytymisen ja pitkäkestoisen vaikutuksen. Kansainvälisessä tutkimuksessa saavutettiin läpimurto kun laadukkaaseen, runsaasti EPA:a ja DHA:ta sisältävään öljyyn lisättiin korkeat polyfenoliarvot sisältävää kylmäpuristettua neitsytoliiviöljyä sekä E- ja D-vitamiinia.

Valitsemalla Effen, valitset luonnollisen ja eläimellisen terveyden!

Perustietoa tuotteesta

Tuotekehityksen ja tutkimustyön tuloksena on löydetty oikeat ainesosat ja suhteet joiden avulla välttämättömien omega-3-rasvahappojen EPA (eikosapentaeenihappo) ja DHA (dokosaheksaeenihappo) rakenne säilyy vahingoittumattomana elimistössä mahdollisimman pitkään. Omega-3 rasvahappojen terveysvaikutuksen hyödyntämiseksi, niiden tulisi vaikuttaa eläimessä ympäri vuorokauden. Säännöllinen ja ohjeistettu annostelu poistaa solutasolla esiintyvää matala-asteista tulehdusta, joka eläimillä pääsääntöisesti johtuu yliprosessoidusta tai turhan yksipuolisesta ruokavaliosta. Nykyään liian harvan eläimen ruokavalio koostuu luonnonmukaisesti tuotetusta rehusta tai riistasta, joita eläin normaalisti suosisi.

Tutkimusten mukaan nimenomaan kalasta saatavat EPA- ja DHA-rasvahapot toimivat elimistössä tehokkaimpina tulehduksen ehkäisijöinä ja niiden määrää tulisi lisätä. EPA:n ja DHA:n lisäksi kolmas omega-3 sarjan rasvahappo ALA (alfalinoleenihappo) on välttämätön, jota eläin saa kasviperäisestä ruokavaliosta. Eläimen kyky muuttaa ALA:ta tulehdusta ehkäiseviksi rasvahapoiksi ei kuitenkaan ole riittävä.

Omega-6 LA (linolihappo) on myös välttämätönrasvahappo, jota eläimet saavat kasvikunnan tuotteista. Kuitenkin liika omega-6-sarjaan kuuluvien arakidonihappoa tuottavien ruoka-aineiden toistuva saanti tuottaa kudoksissa tulehdussytokiineja. Omega-6:n liiallinen saanti aiheuttaa ihmisten lisäksi myös eläimissä tulehdustiloja ja epätasapainoa. Jotta eläin pysyy terveenä, tulee sen saada kaikkia välttämättömiä rasvahappoja sopivassa suhteessa. Effen avulla voit säätää eläimesi rasvahappojen saannin luonnolliselle tasolle.

Hapettumisen estämisen merkitys

Vapaana meressä kasvaneista kalojen ravintoketjun alkupäähän kuuluvista, pienistä rasvaisista kaloista saatava öljy, neitsytoliiviöljyn antioksidantit, sekä D- ja E-vitamiini, ja niiden oikeat suhteet ovat mahdollistaneet poikkeukselliset tulokset. Näiden ainesosien ainutlaatuinen yhdistelmä hidastaa merkittävästi kalaöljyn hapettumista antaen tuotteelle paremman tehokkuuden. Yleisesti tiedostettu vaiva, äkillinen hapettuminen eli ”hapettumistressi” saa useissa vastaavissa tuotteissa kalaöljyn tavoitteellisen hyödyn laskemaan merkittävästi. On luonnollista, että omega-3 rasvahappojen teho laskee niiden matkalla elimistöön, mutta sitäkin merkittävämpää on se, kuinka nopeasti ne pilaantuvat, eli muuttuvat käyttökelvottomiksi .

Valmisteen laadusta riippuen, tuote yleensä menettää parhaan potentiaalisen hyötyvaikutuksen 2-16 tunnin aikana. Eläimen elimistö tarvitsee välttämättömiä rasvahappoja oikeassa suhteessa läpi vuorokauden ja siihen toimii Effe. Tuote valmistetaan tarkoin valituista raaka-aineista ja sen sisältämät ainesosat pidentävät sen säilyvyyttä ja parantavat imeytyvyyttä. Korkealuokkaisen kalaöljyn omega-3-rasvahapot imeytyvät tehokkaasti ja hapettumatta, jopa yli 30 tunnin ajan. Effen avulla voit parantaa ympärivuorokautista suojaa mahdollisia tulehdusperäisiä sairauksia vastaan.

Tuotteen oikea käyttö

Ennen käytön aloittamista on hyvä huomioida tuotteen ominaisuuksista seuraavia asioita-> Tuote imeytyy normaalia paremmin ja se saattaa aiheuttaa alkuvaiheessa esim. eläimen karvan nopeaa uusiutumista. Ulosteen koostumus voi hetkellisesti aiheuttaa kysymysmerkkejä tai iho saattaa kutista. Ole huoleti, sillä muutos vaatii aikaa. Solujen aineenvaihdunnan kiihtyessä, myös kuona poistuu tehokkaammin. Normaalisti vaikutus alkaa muutamassa viikossa, jonka myötä positiiviset pidempikestoiset vaikutukset vahvistuvat keskimäärin kolmen kuukauden kuluessa käytön aloittamisesta. On tärkeä huomioida, että rasvahappojen annostelu ei toimi kuuriluontoisesti, vaan siitä tehdään osa päivittäistä ruokavaliota.

Annosteluohjeet löytyy pullosta tai ladattavasta 5-min oppaasta ja mikäli haluat lisätietoja rasvahapoista ja niiden vaikutuksesta, suosittelemme tutustumaan Effektrin DBST-kuivaverianalyysiin. Effen avulla haastavan oloisesta tehtävästä terveyden ylläpitämiseksi, on tehtykin helppoa. Lisäämällä Effen osaksi eläimesi päivittäistä ruokavaliota, teet hyvää kaikille!

Lisätiedot

Paino 5 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Effektri Equi 5000ml”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *